National Glamour Day / Fashion / Wehkamp

Wehkamp

Shop tijdens National Glamour Day met korting tot 20% bij Wehkamp.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Wehkamp voor de korting.

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september krijg je online 20% korting op de geselecteerde collectie van Wehkamp. Ga naar wehkamp.nl voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over Wehkamp

Allereerst: wie is de Wehkamp-vrouw anno 2020?

“Wehkamp is er voor elke vrouw. We hebben dan ook heel veel verschillende trends in onze collecties, al betekent dat niet dat we geen keuzes maken. Onze trendwatchers zijn altijd bezig met voorspellen wat Nederland gaat dragen.”

Geef een elevator pitch voor de nieuwe collectie.

“Dit najaar gaan we back to the seventies met jasjes van imitatieleer en bloesjes met pofmouwen en opstaande kragen. Imitatie- leer is deze herfst een trend op zich: dat vind je niet alleen terug in jasjes, maar ook in broeken, rokken en jurken. Andere grote trends die we dit najaar zien zijn soft minimalism met comfortabele materialen. Verder zie je nog steeds veel bloemen, ruches en pofmouwen en daarmee ook de terugkeer van de romantiek. Of terugkeer... de roman- tiek is natuurlijk nooit weggeweest.”

Tot slot: wat is de kracht van Wehkamp?

“Wehkamp heeft veel te bieden deze herfst, en niet alleen op het gebied van fashion voor haar. We hebben ook heel fijne collecties voor mannen en kinderen, alles voor je huis en persoonlijke verzorging. En: vandaag besteld is morgen in huis. Dus een nieuw najaar, een nieuw gevoel. Laat maar komen!”