National Glamour Day / Webshop / Swarovski

Swarovski

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Swarovski

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Swarovski en gebruik de kortingscode GLAM20. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de gehele collectie van Swarovski. Ga naar swarovski.com (the Netherlands) of een van de Swarovki winkels voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over Swarovski

Swarovki in drie woorden?

“Briljant, geïnspireerd door het licht dat wordt gereflecteerd in ons kristal, on trend en innovatief. We innoveren elk seizoen met herkenbare producten die onze expertise tonen, van juwelen tot horloges. Ahum, iets meer dan drie woorden, telt dat ook?”

Typisch Swarovski?

“We zijn dé leader in kristalgesneden creaties. Sinds 1895 heeft oprichter Daniel Swarovski
het familiebedrijf vormgegeven. Zijn blijvende passie voor innovatie en design heeft Swarovski tot ’s werelds belangrijkste merk voor sieraden en accessoires gemaakt. De familie zet deze traditie tegenwoordig voort.”

Vroeger moesten vrouwen veel moderegels volgen (geen bruin na 18.00 uur, nooit zwart combineren met blauw, blouse in de broek) en nu draait alles om het persoonlijke uiterlijk. Hoe reageert Swarovski hierop?

“Bij Swarovski geloven we dat onze producten elke vrouw empoweren. Het gevoel van zelf- vertrouwen, in combinatie met de kracht van een sieraad, gaat verder dan alle moderegels. Jouw eigen persoonlijkheid en verlangens zijn belangrijker dan welke regels dan ook. Make your own rules.”