National Glamour Day / Fashion / Sacha

Sacha

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Sacha.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Sacha en gebruik de kortingscode NGD20. 

Profiteren van de korting?

Op 26 september 2020 krijg je 20% korting op de gehele collectie van Sacha. Ga naar de sacha.nl, sacha.be of naar een van de Sacha-winkels voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De merken Dr. Martens, Gant en Rehab zijn uitgesloten van deelname.

Meer over Sacha

Sacha in drie woorden?

“Trendsettend, energiek, uitgesproken.”

Wat is de kracht van Sacha?

“Al sinds 1909 hebben wij ons eigen fashionhandschrift. Sacha ontwikkelt haar schoenen-, tassen- en accessoirecollecties zelf, zodat we je kunnen inspireren en de nieuwste stijlen kunnen brengen. Zo ben je er zeker van dat je altijd on trend bent. Dit maakt Sacha uniek.”

Wat is het idee achter de nieuwe collectie?

“De nieuwe collectie is verdeeld in twee modethema’s. Aan de ene kant zie je western, een trend die in de kern altijd heel goed bij Sacha past. Hier is een variatie in lage en hoge hakken, van stoer tot elegant. Aan de andere kant is er de nieuwe chunky-trend die doorgevoerd wordt in Chelsea-boots en veterboots, maar ook in veterschoenen en loafers. By the way: superleuk te combineren met korte, funky sokjes. Deze trend is gewaagder en daardoor ook typisch Sacha.”

Locaties
Alkmaar
Almere
Amersfoort
Amsterdam
Arnhem
Breda
Brussel
Den Bosch
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Emmen
Enschede
Groningen
Haarlem
Heerlen
Kortijk
Leeuwaarden
Leiden
Lelystad
Maastricht
Nijmegen
Roermond
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Venlo
Zwolle