National Glamour Day / Fashion / s. Oliver

s. Oliver

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij s. Oliver.

Image
Actiecode en of website

Ga naar een van de s. Oliver-winkels of ga naar www.soliver.nl en gebruik de kortingscode Glamour2020. 

Profiteren van de korting?

Op 26 september 2020 krijg je 20% korting op de gehele collectie van s. Oliver. Ga naar www.soliver.nl of naar een van de s. Oliver-winkels voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over s. Oliver

s.Oliver in drie woorden?

“Betrouwbaar, kwalitatief, eerlijk.”

Wat is de kracht van s.Oliver?

“s.Oliver is een merk waar je op kunt vertrouwen, of het nou gaat om de perfecte pasvorm, goede kwaliteit of een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Met s.Oliver zit je altijd goed! Ook staat bij s.Oliver WE CARE centraal. Enerzijds proberen we mode zo sustainable mogelijk te produceren, maar ook spelen mens en maatschappij een belangrijke rol.”

Wat is het grootste modegeheim van s.Oliver?

“s.Oliver staat voor real fashion voor real people!” Wie is de s.Oliver-vrouw anno 2020?

“Een moderne vrouw die er verzorgd uit wil zien. Door de verschillende segmenten binnen s.Oliver (BLACK Label, RED Label en Q/S designed by) ben je voor elke situatie en gelegenheid goed gekleed.”

Wat heeft de coronacrisis s.Oliver gebracht of geleerd?

“Door de coronacrisis heeft het WE CARE- label van s.Oliver extra lading gekregen. Het is, behalve op productniveau, ook maatschappelijk gezien een belangrijke waarde voor s.Oliver geworden. De crisis laat ons meer om ons heen kijken. Hier gaan we in het najaar nog extra aandacht aan besteden.”