National Glamour Day / Beauty / Moroccanoil

Moroccanoil

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Moroccanoil.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Moroccanoil en gebruik de kortingscode NGD2020. 

Profiteren van de korting?

Op 26 september 2020 krijg je online 20% korting op de gehele collectie van Moroccanoil. Ga naar moroccanoil.com/nl_nl voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over Moroccanoil

Wat is de kracht van Moroccanoil?

“Ieder product uit de collectie bevat een hoge dosis pure arganolie, plus vitamines en mineralen. Die zorgen voor veel glans en hydratatie. Waar iedereen Moroccanoil direct aan herkent en de reden dat het merk zó geliefd is, is natuurlijk die fantastisch lekkere iconische geur.”

Wie is de Moroccanoil-vrouw anno 2020?

“Moroccanoil is voor elke vrouw die op zoek is naar een luxe beautyroutine die ervoor zorgt dat haar lokken altijd glanzen en gehydrateerd zijn. Daarnaast hebben we ook een populaire body-care-lijn, met producten voor lichaams- verzorging met dezelfde voordelen.”

Hoe kan de beautyindustrie duurzamer worden volgens Moroccanoil?

“Duurzaamheid begint bij het merk zelf. Moroccanoil zorgt ervoor dat alle nieuwe productverpakkingen voor 35 tot 50 procent uit gerecycled materiaal bestaan. Onze fabrieken draaien volledig op zonne-energie, we testen nergens ter wereld op dieren en steunen goede doelen zoals The Halo Foundation, die dakloze jonge vrouwen helpt hun leven opnieuw op te bouwen.”