National Glamour Day / Fashion / Levi's

Levi's

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Levi's. 

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Levi's en gebruik de kortingscode LEVIS20 of ga naar een van de Levi's-winkels waar je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de geselecteerde collectie van Levi's. Ga naar de website van Levi's of ga naar een van Levi's-winkels voor de korting. 

Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De korting is niet geldig op de print bar, Levi's Ribcage Bootcut & Levi's Stay Loose. 

Meer over Levi's

Typisch Levi’s?

 

“Levi’s is het toonbeeld van klassieke Amerikaanse stijlen en authentieke coolness. Het unieke assortiment jeanskleding en accessoires is verkrijgbaar in meer dan 110 landen en stelt iedereen in staat om zijn persoonlijke stijl te uiten. Live in Levi’s.”

Waar staat de nieuwe collectie voor? 
“Levi’s onthult dit seizoen zijn duurzaamste collectie ooit. Dankzij een reeks verschillende stoffen en materialen helpt bijna elk stuk Levi’s verder op weg naar een ecologisch assortiment. Om deze collectie te maken heeft Levi’s een ruime waaier van vernieuwende processen en materialen gebruikt.”

Wat is het verhaal achter de nieuwe collectie?
“Dit is onze meest duurzame collectie tot nu toe! Dankzij een scala aan verschillende stoffen is bijna elk kledingstuk een groene stap vooruit. In een tijdperk van klimaatverandering en afnemende hulpbronnen is het belangrijk om verantwoordelijk en ethisch bezig te zijn. Met deze collectie zie je er goed uit en voel je je goed over wat je draagt.”