National Glamour Day / Fashion / H&M

H&M

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij H&M.
Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van H&M en gebruik de kortingscode GLAM of ga naar een van de H&M-winkels waar je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de gehele collectie van H&M. Ga naar de website van H&M of ga naar een van de H&M-winkels voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over H&M

In een notendop: waar staat H&M voor?
“H&M maakt duurzame mode beschikbaar voor iedereen. Let’s change fashion!”

Wat heeft H&M voor ons dit jaar nog in petto?
“Collecties met tijdloze designs, daarmee kies je echt voor een fashionitem ‘made to last’. En er komen nog veel meer innovatieve materialen aan, zoals TEXLOOP. Dit is een superzachte stof van 50 procent gerecyclede katoen, aangevuld met biologische katoen. Natuurlijk blijven we ook bijzondere samenwerkingen lanceren, bijvoorbeeld met het iconische merk Kangol (verkrijgbaar in geselecteerde winkels vanaf 17 september).”

Wat brengt de toekomst, waar staat H&M over tien jaar?
“Over tien jaar is alle kleding die we verkopen gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Op dit moment zijn we ruim over de helft (57 procent) en bij katoenen items is dit zelfs al 100 procent. Een belangrijke focus is ook ons onlineplatform Take Care, met tips en inspiratie om goed voor je fashionitems te zorgen, ze te repareren en personaliseren. En we willen onze duurzame bezorgopties, zoals we nu al hebben met de Fietskoeriers, zo snel mogelijk uitbreiden.”