National Glamour Day / Fashion / H&M

H&M

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij H&M.
Image
Actiecode en of website

Gebruik op H&M.com de kortingscode GLAM voor de korting of maak hier een afspraak bij een van de H&M winkels voor de korting. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 10 april 2021 krijg je 20% korting op de gehele collectie van H&M. Ga naar de website van H&M of ga naar een van de H&M-winkels voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

 

Meer over H&M

Let’s do better! Duurzaamheid staat centraal in de voorjaarscollectie van H&M. Sterker nog: met hun groene modemissie veroverden ze al een plek in de top 5 van ’s werelds meest transparante modebedrijven. Er zijn restanten van ECONYL® uit voorgaande collecties gebruikt, een nylonvezel die 100% is gemaakt van gerecyclede visnetten. Daarbij is in de verschillende ontwerpen gebruik gemaakt van materialen als biologisch katoen, Tencel en gerecycled polyester, materialen die steeds meer worden gebruikt in de mode-industrie. De moeder der modeketens laat zien dat het leuk en easy is om duurzame keuzes te maken! What else? Alle items uit de hebberigmakende collectie bestaan uit neutrale kleuren (veel beige en zwart), waarin je zowel clean als stoer én vrouwelijk voor de dag komt.