National Glamour Day / Beauty / Hema Fashion

Hema Fashion

Shop tijdens National Glamour Day met korting tot 20% bij Hema.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Hema en gebruik de kortingscode GLAMOUR2020 of ga naar een van de Hema-winkels waar je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de damesmode collectie van Hema. Ga naar de website van Hema of naar een van Hema-winkels voor de korting. 

De barcode moet gescand worden bij de kassa om de korting te krijgen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 

Kijk voor de volledige voorwaarden op Hema.nl/glamour. De weergegeven prijzen zijn de Nederlandse prijzen en kunnen verschillen van de Belgische.

Meer over Hema Fashion

Hema in drie woorden?
“Helder, optimistisch design, en een goede verhouding tussen prijs, kwaliteit, design en duurzaamheid.”

Wat is de kracht van Hema?
“Leuker, makkelijker en beter. Dat is ons credo: Hema wil het dagelijks leven niet alleen leuker, maar ook makkelijker én – we’re all in this together – beter maken.”

Welke producten tipt Hema voor Glamour-lezers?
“De on trend fake fur en teddyjassen, voor zowel moeder als dochter. Goede pasvorm, lekkere kwaliteit, heerlijke prijs. Wat wil je nog meer?”

Wat heeft Hema voor ons dit jaar nog in petto?
“Dat is nog een grote verrassing… Maar het is iets waar de Glamour-lezer dol op is. What else? Veel nieuws op beautygebied en, niet te vergeten, een buzzing kerstmodecollectie. Uitpakken zal je!”