National Glamour Day / Beauty / Hema Beauty

Hema Beauty

Shop tijdens National Glamour Day met korting tot 20% bij Hema.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Hema of ga naar een van de Hema-winkels waar je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de make-up-collectie van Hema. Ga naar de website van Hema of naar een van Hema-winkels voor de korting. 

De barcode moet gescand worden bij de kassa om de korting te krijgen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 

Kijk voor de volledige voorwaarden op Hema.nl/glamour. De weergegeven prijzen zijn de Nederlandse prijzen en kunnen verschillen van de Belgische.

Meer over Hema Beauty

Wie zijn dé ambassadeurs van Hema, voor wie maken jullie deze collectie?“Wij maken onze collecties voor de so-called gezinsmanager. Vaak een vrouw in de leeftijd van 25 tot 49 jaar. In sommige gevallen richten we ons op de jongere doelgroep, zoals met de schoolcollectie (duh) en de B.A.E.-make-upcollectie bedoeld voor millennials.”

Wat is het belangrijkste schoonheidsadvies van Hema?
“Over tien jaar is Hema 104 jaar oud. Dan zijn we, naast winkel, een wereldmerk dat bekendstaat om de duurzame en/of circulaire producten, en oplossingen die het dagelijks leven leuker, makkelijker en dus beter maken.”

Wat brengt de toekomst, waar staat Hema over tien jaar?
“Wij gaan net een stapje sneller dan wettelijk verplicht is. Op alle duurzame gebieden: FSC, plastic, katoen, E-nummers – you name it.”