National Glamour Day / Webshop / HelloFresh

HelloFresh

Shop tijdens National Glamour Day met 2 x 50% korting bij HelloFresh.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van HelloFresh en gebruik de kortingscode GLAMOUR2020.

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 2 x 50% korting op de gehele collectie van HelloFresh. Ga naar website van HelloFresh voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, enkel voor nieuwe klanten. Ga voor alle voorwaarden naar HelloFresh.nl. 

Meer over HelloFresh

Wat is typisch HelloFresh?
“We bieden altijd een gevarieerd menu met de lekkerste recepten die staan voor beter eten – denk aan verse ingrediënten en de juiste hoeveelheid. Met HelloFresh is gevarieerd eten een eitje! Plus: niet meer haasten naar de supermarkt, maar je boodschappen thuisbezorgd krijgen wanneer het jou uitkomt.”

Wat is hét advies van HelloFresh voor vrouwen van nu?
“Je kiest elke week uit twintig recepten. Stuk voor stuk lekker en makkelijk te bereiden. Kortom: vers, gevarieerd en verantwoord eten. Bonus? Altijd flexibel en in één klik op pauze.”

Wat zijn de unique sellingpoints van HelloFresh?
“Kom weer terug in het ritme met de Quick & Easy-recepten van HelloFresh. Zo bespaar je tijd en wordt het avondeten een moment om naar uit te kijken. Jij hebt de controle: via de app bepaal je elke week of en welke maaltijden je wilt ontvangen. Gun jezelf wat extra me-time en laat ons de boodschappen voor je doen!”