National Glamour Day / Beauty / Etos

Etos

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Etos

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Etos voor de korting of ga naar een van de Etos-winkels waar je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september krijg je in alle Etos winkels en op etos.nl 20% extra korting op alle make-up, geuren en beauty- en haaraccessoires. Ook geldig bovenop lopende acties.​

*muv Sale.

Meer over Etos

Hoe zou je Etos in 3 woorden omschrijven?
“Lekker in je vel, hoge kwaliteit en betaalbaar.”

Wat is de kracht van Etos?
“Wij helpen je om lekker in je vel te zitten en om je wensen op het gebied van beauty waar te maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons assortiment altijd relevant is en aansluit op de laatste trends”

Wat is het grootste beautygeheim van Etos?
“We hebben geen one-size-fits-alloplossingen. Iedere vrouw heeft wel iets moois wat ze graag wil accentueren. Als we al een geheim hebben, dan is het dat we verrassend goede producten verkopen. Zonder poespas en heel betaalbaar.”

Wat is hét advies van Etos voor de vrouwen van nu?
“Mooie make-up of een lekker geurtje geven je het gevoel dat je alles aankunt, maar volgens ons is het nog belangrijker dat je de schoonheid in jezelf en in alledaagse dingen vindt. Want hoe meer waardering je voor jezelf en je leven hebt, hoe beter jij in je vel zit... En dat straal je uit!”