National Glamour Day / Fashion / Dr. Martens

Dr. Martens

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij Dr. Martens.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van Dr. Martens en gebruik de kortingscode GLAMOURDAY of ga naar een van de Dr. Martens-winkels waarbij je op vertoon van de Glamour korting krijgt. 

 

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de geselecteerde collectie van Dr. Martens. De korting geldt ook online. Ga naar de website van Dr. Martens voor de korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De artikelen die van de aanbieding zijn uitgesloten, vind je op Dr. Martens.com/Glamour-day

Meer over Dr. Martens

Dr. Martens in drie woorden?
“Duurzaam, tijdloos, empowerend.”

Wat is de kracht van Dr. Martens?
“Al zes decennia hebben onze dragers hun individuele stijl uitgedrukt in hoe ze hun schoenen dragen en aanpassen, met bijvoorbeeld veters of graffiti. Deze legacy van maatwerk en zelfexpressie heeft Dr. Martens sinds het begin gedefinieerd en zal blijven voortbestaan.”

Wat is het unique sellingpoint van Dr. Martens?
“De signatuur van Docs is niet veranderd sinds het eerste paar zestig jaar geleden (!) van de productieband rolde. De gele paspelsteek, de hiellus met script, de gegroefde stuiterende zool en het stevige gladde leer zijn de onmiskenbare kenmerken van Dr. Martens.”

Nog verrassingen dit jaar bij Dr. Martens?
“Dit jaar vieren we ons zestigjarig jubileum, een gelegenheid die we niet roemloos voorbij laten gaan. We pakken uit met een uitgebreid assortiment Docs Originals in coole archiefkleuren én geheel nieuwe materialen. Stay tuned.”

Locaties
Amsterdam
Antwerpen
Brussels
Den Haag
Eindhoven
Gent
Maastricht
Rotterdam
Utrecht