National Glamour Day / Fashion / De Bijenkorf

De Bijenkorf

Shop tijdens National Glamour Day met 20% korting bij De Bijenkorf.

Image
Actiecode en of website

Ga naar de website van De Bijenkorf of naar een van de Bijenkorf winkels voor de korting.  

Profiteren van de korting?

Op zaterdag 26 september 2020 krijg je 20% korting op de geselecteerde collectie van De Bijenkorf. Ga naar website van De Bijenkorf voor de korting of ga naar een van De Bijenkorf-winkels waar je op vertoon van deze Glamour korting krijgt. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Meer over De Bijenkorf

Wat is de kracht van de Bijenkorf?
“De Bijenkorf is al 150 jaar een plek waar je vol verwondering binnenstapt. Waar alles wat je tegenkomt iets met je doet. De mooie winkel en de etalages, het bijzondere assortiment, de service die we bieden.”

Speelt de Bijenkorf in op trends?
“We willen altijd verrassen en vernieuwen, en een stap vooruitlopen op wat er nu toe doet. Onze creative office volgt de maatschappelijke en economische ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar trends in lifestyle, kunst, cultuur, mode en beauty.”

Hoe kunnen de mode- en beautyindustrie duurzamer worden volgens de Bijenkorf?
“Onder het motto ‘De toekomst is groen’ halen we alles uit de kast voor positieve verandering. Met de ambitie om niet alleen onze eigen organisatie, maar de hele keten te verduurzamen. We verkopen steeds meer biologische, dier- en mensvriendelijke of milieuverantwoorde producten. Vanaf 2021 verkopen we geen cosmetica meer met schadelijke glitters erin. In 2025 verkopen we uitsluitend nog duurzamere merken.”

Locaties
Amsterdam
Utrecht
Amstelveen
Den Haag
Eindhoven
Maastricht
Rotterdam